Τσιτσιπάς - Κρέσι: Για το επόμενο βήμα ο Έλληνας πρωταθλητής!

Τσιτσιπάς – Κρέσι: Για το επόμενο βήμα ο Έλληνας πρωταθλητής!

Εναρξη: 04.00, 03/09/2020
Κορτ: «Arthur Ashe», US Open

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις του στο US Open o Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού επικράτησε 3-0 σετ του Άλμπερτ Ράμος Βινόλας.

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-2, 6-1, 6-1 του Ισπανού Ρστον 1ο γύρο και θα παίξει τα ξημερώματα Πέμπτης στον 2ο με τον Κρέσι. Αυτή ήταν η 2η νίκη του στην ιστορία του στο US Open και η 3η σε ισάριθμα παιχνίδια μ’ αντίπαλο τον Ισπανό ο οποίος μπόρεσε να πάρει μόνο 4 γκέιμ σε 1.38′ αγώνα! Ο Ελληνας πρωταθλητής ευελπιστεί να κάνει την υπέρβαση στο φετινό Grand Slam, αφήνοντας πίσω του τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό του στην πρεμιέρα του τουρνουά. Τότε, ο Τσιτσιπάς είχε ηττηθεί με 3-1 σετ (6-4, 6-7(5), 7-6(7), 7-5) από τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ έπειτα από έναν τετράωρο αγώνα.

«Η πετσέτα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για μένα. Τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Μου δίνει χρόνο να σκέφτομαι και χρόνο για να ανανεώνομαι και να σκέφτομαι την τακτική μου. Χρησιμοποιούσα πετσέτες από τριών, τεσσάρων ετών και πάντα τις κουβαλούσα μαζί μου. Ήταν σαν ένα παιχνίδι για μένα. Η πετσέτα συμβολίζει κάτι ξεχωριστό για μένα στη ζωή μου” είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος πρωταθλητής αμέσως μετά τη νίκη του.

Ο 23χρονος Αμερικανός Νο168 της παγκόσμιας κατάταξης Μαξίμ Κρέσι θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο Αμερικανός είναι στο Νο168 της παγκόσμιας κατάταξης απέκλεισε με 6-1,2-6, 6-4, 6-4 τον Σλοβάκο Γιόσεφ Κόβαλικ. Στο 2020 ο Κρέσι μετρά 18 νίκες και 10 ήττες.

Τσιτσιπάς – Κρέσι, πρώτη φορά
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαξίμ Κρέσι τα λένε για πρώτη φορά σε επίσημο επίπεδο και ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να κάνει ακόμα ένα μεγάλο ματς για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον τελικό του US Open.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X