ΑΕΚ - Μπάγερν: Μεγάλο ραντεβού στο καυτό ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ – Μπάγερν: Μεγάλο ραντεβού στο καυτό ΟΑΚΑ!

Εναρξη: 19:55, 23/10/2018
Γήπεδο:
ΟΑΚΑ (69.618)

Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Champions League, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μπάγερν και αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή διοργάνωση. 

Για τους πρώτους βαθμούς
Από την κόλαση στον Παράδεισο κι από κει ξανά στην κόλαση… Η ΑΕΚ μπήκε νωθρά κόντρα στη Μπενφίκα, βρέθηκε πίσω με δυο γκολ, αλλά με σούπερ τον Κλωναρίδη έφερε το ματς στα ίσα. Ωστόσο, έγινε ο μοιραίος, αφού ένα χαμένο τετ α τετ του έδωσε την ευκαιρία στους Πορτογάλους να σκοράρουν και να πάρουν το τρίποντο! Επιστροφή στις υποχρεώσεις με νίκη για την ΑΕΚ, αφού επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα εκτός έδρας με 2-0. «Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από το ματς με την Μπάγερν» σχολίασε ο Ουζουνίδης που ετοιμάζει αλλαγές για το ματς με τη Μπάγερν. Αλλωστε, η ΑΕΚ αναζητά τους πρώτους βαθμούς στο φετινό Champions League, έπειτα τις δυο διαδοχικές ήττες από Αγιαξ και Μπενφίκα. Στο βασικό σχήμα σίγουρα θα επιστρέψουν οι Μπακάκης αντί του Γκάλο και Γαλανόπουλος αντί του Μοράν, ενώ ο Οικονόμου διεκδικεί μια από τις θέσεις των στόπερ και ο Κλωναρίδης θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα αντί του τιμωρημένου Λιβάγια. Το ΟΑΚΑ αναμένεται… καυτό, αφού περισσότεροι από 55.000 οπαδοί της ΑΕΚ θα την ενισχύσουν.

Ασχημο το κλίμα
Μπάγερν σε κρίση; Οι Βαυαροί μπορεί να επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας 3-1 της Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν πείθουν με την εικόνα τους εντός κι εκτός συνόρων. Τι φταίει; Ισως δόθηκε στον Κόβατς ένα ρόστερ χωρίς κίνητρα, Ρόμπεν και Ριμπερί δεν γίνονται νεότεροι, όμως δεν υπάρχουν και διάδοχοι. Παραχωρήθηκαν και τώρα που ήρθαν οι πρώτοι τραυματισμοί, ο Γκορέτσκα αναγκάζεται να παίζει αριστερό μπακ και ο Ρενάτο Σάντσες να έρχεται από το πουθενά να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Η Μπάγερν θέλει στο ΟΑΚΑ να επιστρέψει στις νίκες στο Champions League, έπειτα την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αγιαξ. Με μία απουσία της τελευταίας στιγμής ήρθε στην Αθήνα, ο Φρανκ Ριμπερί, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στον σπόνδυλο έμεινε εκτός πλάνων. Κανονικά στην αποστολή ο Αλάμπα, αλλά και ο Μπόατενγκ. Εκτός πλάνων ο Τολισό, αλλά και ο Κομάν.

Τι λένε οι αριθμοί…
Οι Βαυαροί δεν έχουν δεχθεί γκολ από κάποια ελληνική ομάδα… 38 χρόνια. Τον Σεπτέμβριο του 1980 κέρδισαν 4-2 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και έκτοτε, σε κανονική διάρκεια και παράταση, έχουν ρεκόρ 4-2-0, με επιμέρους σκορ 16-0.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα συγκρουστούν οι δύο ομάδες. Η ΑΕΚ έχει 2-1-6 συνολικό ρεκόρ κόντρα σε γερμανικές (2-0-3 εντός), ενώ η Μπάγερν είναι αήττητη με ελληνικές (7-2-0, 3-1-0 εκτός).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X