Λέστερ - ΑΕΚ: Ψάχνει αντίδραση στο «Κing Power»

Λέστερ – ΑΕΚ: Ψάχνει αντίδραση στο «Κing Power»

Εναρξη: 22.00, 10/12/2020
Γήπεδο: Κing Power

Θέλει αντίδραση η ΑΕΚ
Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα είχε μόνο μαθηματικές ελπίδες για να προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά και αυτές χάθηκαν μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ με 4-2 από την Μπράγκα. Ακολούθησε η ήττα 2-1 στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό και το κλίμα έγινε πιο βαρύ. Η ΑΕΚ καλείται να βρεί αντίδραση και μια καλή εμφάνιση στην Αγγλία κόντρα στη Λέστερ θα έκανε καλύτερη την κατάσταση «Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο και πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη των φίλων της ΑΕΚ και του κυρίου Μελισσανίδη. Να αναδείξουμε ένα παιχνίδι με μαχητικότητα και ένταση και να αντιληφθούμε την κατάσταση. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε» τόνισε ο Μάσιμο Καρέρα.

Στο Λέστερ δεν ταξίδεψαν οι Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες αλλά και ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος υπέστη μια κάκωση στην ποδοκνημική από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος για τον αγώνα με τη Λέστερ, Ινσούα. Ο Μάσιμο Καρέρα όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει την ομάδα σε 3-5-2 με τους Τσιντώτα, Μιτάι, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Σβάρνα, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ.

Μόνο στην Πορτογαλία από τη Μπράγκα έχει ηττηθεί η ΑΕΚ στα 12 τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια στο Εuropa League. Ωστόσο, η νίκη επί της Ζόρια είναι η μοναδική στα 12 τελευταία σε φάση ομίλων. Παράλληλα, έχει πανηγυρίσει μόλις  μια νίκη σε 5 εξόδους της στην Αγγλία (4 ήττες), ενώ δέχθηκε τουλάχιστον 2 γκολ και στα 5 αυτά παιχνίδια!

Για την πρωτιά με αλλαγές η Λέστερ

Μεγάλο διπλό με γκολ στο φινάλε (2-1) πέτυχε η Λέστερ κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία της Premier League. Είχε προηγηθεί η κακή εμφάνιση και ήττα στην Ουκρανία με 1-0 από τη Ζόρια. Παρ’ όλα αυτά, κρατάει στα χέρια της την 1η θέση, την οποία θα εξασφαλίσει με νίκη ή με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της Μπράγκα. «Η πρόκληση που έχω είναι να καθιερώσω τη Λέστερ στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος και να αγωνιζόμαστε συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» τόνισε ο τεχνικός Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος θα προβεί σε αλλαγές μιας και ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα εντός συνόρων. Εξάλλου, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του δεξιού μπακ Τίμοθι Καστάν και του κεντρικού αμυντικού Τσαγκλάρ Σογιουντσού, ενώ εκτός παραμένουν και οι Ρικάρντο Περέιρα (δεξιός μπακ) και Ντάνιελ Άμαρτι (μεσοαμυντικός). Η Λέστερ παρέμεινε αήττητη στα 8 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Europa League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X