Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Το Λονδίνο... πάει στον «Δικέφαλο»!

Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Το Λονδίνο… πάει στον «Δικέφαλο»!

Εναρξη: 20:00, 29/11/2018
Γήπεδο:
Stamford Bridge, Λονδίνο

Όλα για όλα στο Stamford Bridge ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι, αφού οι ήττες από τη Βίντι του χάλασαν τα σχέδια. Το Λονδίνο πάντως προσφέρει… χαρές στον «Δικέφαλο»!

Χρειάστηκε το ντέρμπι του Λονδίνου κι ένα κάκιστο α’ μέρος για να έρθει η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Τσέλσι. Ηττήθηκε 3-1 στο Γουέμπλεϊ από την Τότεναμ και είδε τη διαφορά από την κορυφή να μεγαλώνει. Νέο μίνι ντέρμπι ακολουθεί κόντρα στη Φούλαμ και ο Μαουρίτσιο Σάρι δε θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενη αποτυχία. Στο Europa League κάνει περίπατο, μόνο νίκες στις τέσσερις στροφές και ήδη έχει ετοιμάσει αποσκευές για τους «32» της διοργάνωσης. Ο Αζάρ είναι τραυματίας και δε θα ρισκάρει, ενώ ο Κόβατσιτς θα πάρει ανάσες.

Στη Super League προχωρά με σπασμένα φρένα ο ΠΑΟΚ, επικράτησε 2-0 της Ξάνθης εντός έδρας και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους ανταγωνιστές της. Εντός συνόρων πάει περίφημα, ωστόσο εκτός έδρας οι δυο τελευταίες στροφές προκάλεσαν… θλίψη! Η Βίντι τα… χάλασε στον «δικέφαλο», τον υποχρέωσε σε δυο ήττες και πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να κάνει την υπέρβαση στο Λονδίνο. Θυμίζουμε, πως στον αγώνα της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από την Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να είναι επιβλητικοί. Αν και η ετοιμότητα των Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, λόγω ενοχλήσεων σε τετρακέφαλο και οπίσθιους μηριαίους αντίστοιχα, τους καθιστά αμφίβολους, ο Ρουμάνος τεχνικός τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Ουάρντα. Λονδίνο, η πιο… φιλική ευρωπαϊκή πόλη για τον ΠΑΟΚ! Δεν έχασε ούτε καν στο φιλικό κόντρα στην ΚΠΡ, το καλοκαίρι του 2014, ενώ με ανεξίτηλα γράμματα έχει γράψει δύο χρυσές σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας του, απέναντι σε Άρσεναλ (1997) και Τότεναμ (2011).

Oι αριθμοί λένε…

Ο ΠΑΟΚ είναι η τρίτη ελληνική ομάδα που επισκέπτεται το Stamford Bridge, είχαν προηγηθεί οι ήττες του Αρη και του Ολυμπιακού (0-5 και 0-3 αντίστοιχα).

Η Τσέλσι θέλει να γίνει η δεύτερη αγγλική ομάδα που κερδίζει τα πρώτα πέντε ευρωπαϊκά ματς ομίλου του Europa League. Είχε προηγηθεί η Τότεναμ τη σεζόν 2013-14.

Η Τσέλσι δεν έχει χάσει ποτέ αγώνα για τη διοργάνωση στο Stamford Bridge, μετρώντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στα πέντε πιο πρόσφατα δεν έχει καμία απώλεια.
Ο Γουίλιαν έχει γκολ ή ασίστ (1 γκολ, 2 ασίστ) στα τρία τελευταία του Europa League που άρχισε ως βασικός.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X