Β. Ιρλανδία - Ολλανδία: Στα καλύτερά τους οι Οράνιε!

Β. Ιρλανδία – Ολλανδία: Στα καλύτερά τους οι Οράνιε!

Εναρξη: 21:45, 16/11/2019
Γήπεδο:
Windsor Park (Belfast)

Η Ολλανδία φιλοξενείται στο Μπέλφαστ από τη Β. Ιρλανδία και θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές της παραστάσεις. Σε εντυπωσιακή κατάσταση η γραμμή κρούσης των Οράνιε. 

Κάνει τη διαφορά η Ολλανδία
Εντυπωσιακή η Ολλανδία στα προκριματικά του Euro 2020, αφού μετά το εκκωφαντικό 4-2 κόντρα στους Γερμανούς εκτός έδρας, ακολούθησαν τρεις άνετες νίκες. Πλέον, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη στο Μπέλφαστ θα βρεθούν στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι Οράνιε επιθετικά τα πάνε περίφημα, έχουν ρυθμό, με τον Ντεπάι να έχει βρει δίχτυα έξι φορές στα προκριματικά. Η ομάδα του Κούμαν εντυπωσιάζει με την εικόνα της και δείχνει πως μπορεί να επιστρέψει στις κορυφαίες ομάδες. Ταχύτατη επιθετικά, με τον Φαν Ντάικ στα μετόπισθεν να είναι «βράχος». Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια. Αλλωστε, ο Κούμαν έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό συγκρότημα και να ξαναδώσει τη χαμένη ταυτότητα.

Μονόδρομος η νίκη για Β. Ιρλανδία

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα και τις τέσσερις νίκες στον όμιλο με Εσθονία, Λευκορωσία, η Βόρειος Ιρλανδία δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στους μεγάλους του ομίλου. Οι Βορειοιρλανδοί ηττήθηκαν εντός έδρας με 2-0 από τη Γερμανία, αλλά κι εκτός έδρας με 3-1 από την Ολλανδία. Μάλιστα, προηγήθηκαν απέναντι στους Οράνιε, αλλά το καταστροφικό τελευταίο δεκάλεπτο έφερε την ήττα. Στην 3η θέση του ομίλου η ομάδα του Ο’Νιλ και αν θέλει πρόκριση, τότε πρέπει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στους Οράνιε. Εξαιρετικά στοιχεία στο φιλικό με την Τσεχία, επικράτησε 3-2 εκτός έδρας και πήρε τα πάνω της. «Αυτή είναι μια ομάδα παικτών που πιστεύουν ότι ανήκουν στη μεγάλη σκηνή και μπορούν να ανταγωνιστούν με τις μεγαλύτερες ομάδες. Θα τα δώσουμε όλα» τόνισε ο Ο’ Νιλ!

Ολλανδία – Β. Ιρλανδία, η παράδοση

10/10/19  Ολλανδία – Β. Ιρλανδία 3-1
02/06/12 Ολλανδία – Β. Ιρλανδία 6-0
12/10/77 Β. Ιρλανδία – Ολλανδία 0-1
13/10/76 Ολλανδία – Β. Ιρλανδία 2-2
07/04/65 Ολλανδία – Β. Ιρλανδία 0-0
17/03/65 Β. Ιρλανδία – Ολλανδία 2-1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X