Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: Οι Reds θέλουν να μπουν με νίκη στο 2021!

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ: Οι Reds θέλουν να μπουν με νίκη στο 2021!

Εναρξη: 22:00, 04/01/2021
Γήπεδο: Σεντ Μέρις, Σαουθάμπτον

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ στο Σεντ Μέρις, σε ένα ραντεβού με πολλές παγίδες για τους Reds, που έχουν συγκάτοικο στην κορυφή. 

Η Σαουθάμπτον… κολλάει!

H Σαουθάμπτον…κόλλησε! Οι Άγιοι δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ, έμειναν στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας και για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες δεν κέρδισαν σε τέσσερα συνεχόμενα ματς (0-3-1). Η ομάδα έχει χάσει τη φρεσκάδα της, με τον γκολκίπερ ΜακΚάρθι να είναι ο καλύτερος της παίκτης. Για πρώτη φορά από το 2018 η Σαουθάμπτον δε βρήκε δίχτυα σε τρεις διαδοχικούς αγώνες. Πλέον, υποδέχεται τη Λίβερπουλ, ωστόσο σε 15 ματς που έπαιξε Δευτέρα μετρά μόλις μια νίκη…Επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας του ο κόους, Χάσενχουτλ, ο οποίος ήταν σε καραντίνα μια και είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα κορονοϊού.

Με συγκάτοικο στη βαθμολογία η Λίβερπουλ

Δεν έκλεισε ιδανικά τη χρονιά, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τη Νιουκάστλ. Ηταν καλύτερη, πίεσε ασφυκτικά τους γηπεδούχους, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Μπρους. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έκανε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ως Πρωταθλητής Αγγλίας αλλά και πρωτοπόρος βαθμολογίας παρά τις δύο απανωτές γκέλες που ήρθαν τις τελευταίες μέρες στις αναμετρήσεις με τις Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ.

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν μέσα στο 2020 να κλείσουν το ημερολογιακό έτος με τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη αντίπαλό τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως το είχαν κάνει και το 2018 και το 2019! Η Λίβερπουλ απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή, αφού ισοβαθμεί πλέον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εχει 12 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα (6-6-0), ωστόσο μετρά μόλις τέσσερις νίκες στις 14 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της (4 ήττες).

Το 2016 η Σαουθάμπτον νίκησε τη Λίβερπουλ για τελευταία φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος. Από τότε οι Reds έχουν έξι νίκες και δυο ισοπαλίες και στις δυο έδρες.

Κλοπ vs Χάσενχουτλ
Αυτή θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ραλφ Χάσενχουτλ και τον Γίργκεν Κλοπ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Κλοπ είχε κερδίσει τις τέσσερις προηγούμενες με τη Ντόρτμουντ απέναντι στην Άαλεν στο Κύπελλο τον Οκτώβριο του 2012, αλλά και στα τρία ραντεβού με τη Λίβερπουλ (3-1, 2-1, 4-0).

Ο Μο Σαλάχ έχει σκοράρει επτά γκολ στα έξι τελευταία ματς της Premier League κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα με τη Σαουθάμπτον έχοντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ στα έξι από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!

Σχολιάστε

X