Νεϊμάρ: Οι απίθανες απολαβές του Βραζιλιάνου σταρ!

Νεϊμάρ: Οι απίθανες απολαβές του Βραζιλιάνου σταρ!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να επιθυμούσε την απόκτηση του Νεϊμάρ, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν φρόντισε να βάλει τέλος στα σενάρια πριν εξελιχθούν σε επαφές με τον παίκτη. Ο Βραζιλιάνος σταρ έκανε τα πάντα για να βάλει την Παρί στην κορυφή της Ευρώπης, ωστόσο έμεινε με την ικανοποίηση της παρουσίας στον τελικό του Champions League. Ο Νεϊμάρ συγκαταλέγεται στους πιο πλούσιους αθλητές στον πλανήτη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής που έβγαλε τα περισσότερα λεφτά τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με το Forbes.

Από τον Ιούνιο του 2019 ως τον Μάιο του 2020 ο Ρονάλντο αποκόμισε 88,7 εκατ. ευρώ, αφήνοντας στη 2η θέση τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα με 87,92 εκατ. ευρώ.

Στην 3η θέση, κοντά στους δύο προαναφερόμενους, ήταν ο Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν με έσοδα 80,5 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος σταρ καρπώνεται με 3,06 εκατ. το μήνα από τους Παριζιάνους.
Πάμε να δούμε το αναλυτικό infographic της bwin News για τις απίθανες απολαβές του Νεϊμάρ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Σχολιάστε

X