Οι παίκτες που θα λάμψουν τη σεζόν 2020-21 (Infographic)

Οι παίκτες που θα λάμψουν τη σεζόν 2020-21 (Infographic)

Είναι πολλοί οι ποδοσφαιρόφιλοι και οι φίλαθλοι που παίζουν Football Manager 2020 τις τελευταίες εβδομάδες για να πάρουν την… δόση τους από το άθλημα, όμως ήδη έχουν αρχίσει οι εκτιμήσεις για τους νέους παίκτες που μπορεί να λάμψουν όταν θα ξεκινήσει τελικά η σεζόν 2020-2021. Για να γίνει αυτό υπήρξε συλλογή στοιχείων αλλά και των τελευταίων πέντε εκδοχών του παιχνιδιού και συμπεριλάμβανε τουλάχιστον 10 ματς για τον καθέναν. Σε κάθε μία κατηγορία έγινε και συνδυασμός στοιχείων ακόμα και με παλιά μεγάλα ταλέντα.

Τερματοφύλακες
Εάν η Γιουνάιτεντ δεν έχει την διάθεση να αφήσει τον Ντιν Χέντερσον και τη νέα χρονιά στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τότε οι “Λεπίδες” έχουν τον διάδοχό του στον Μάικλ Βέριπς. Ο υψηλόσωμος Ολλανδός είχε αποκτηθεί ως επένδυση και τα στοιχεία του τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε αντανακλαστικά δείχνουν έναν μελλοντικό σταρ.

Κεντρικός αμυντικός
Ο τεχνικός της Σέφιλντ, Κρις Γουάιλντερ, έκανε μία ακόμα προσθήκη τον Γενάρη με τον Παναγιώτη Ρέτσο, που έπαιζε στην Bundesliga. Ο νεαρός Έλληνας έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με πολλά μπακ και μπορεί να είναι βασικός στην ομάδα τη νέα χρονιά. Ο Ρέτσος δείχνει να ξεπερνάει και τον επίσης νεαρό Βραζιλιάνο μπακ Ρότζερ Ιμπανέζ Ντα Σίλβα. Η Λεβερκούζεν, η προηγούμενη ομάδα του Ρέτσου, έχει επενδύσει στον επίσης νεαρό Έντμοντ Φαϊσάλ Ταπσομπά.

Φουλ μπακ
Ο Μπράντον Γουίλιαμς δείχνει να καθιερώνεται στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ και δείχνει να έχει τα προσόντα για να κοντράρει τον Σο. Αν και δεν είναι τόσο δυνατός τεχνικά, έχει πολύ καλό πνευματικό, ψυχολογικό επίπεδο αλλά και φυσική κατάσταση. Στην Ευρώπη υπάρχουν πιο καλά πρότζεκτς όπως του Χουάν Μιράντα της Σάλκε, του Μουσά Βαγκέ της Νις και του Τιέρι Κορέιρα της Βαλένθια. Όλοι οι παραπάνω σκοράρουν πιο τακτικά από τον Γουίλιαμς και έχουν πιο καλή τεχνική ικανότητα από εκείνον.

Αμυντικοί μέσοι
Ο Μάτι Λόνγκσταφ της Νιουκάστλ είναι το πιο υποσχόμενο ταλέντο της Πρέμιερ. Χάρις στο τρομερό πνευματικό επίπεδο ετοιμότητάς του, την σκληρή δουλειά του και την αποφασιστικότητά του αλλά και το πόσο ομαδικός είναι. Όμως το πρότζεκτ που ξεχωρίζει είναι του Νίκολας Ντομίνγκες της Μπολόνια. Παίκτης από το αργεντίνικο πρωτάθλημα που όπως προκύπτει από τα στοιχεία είναι ένας μελλοντικός σταρ.

Μεσοεπιθετικοί
Οι μεσοεπιθετικοί και ουσιαστικά οι επιτελικοί χαφ είναι μία θέση εξαιρετικά σημαντική στην Πρέμιερ. Παίκτες όπως οι Ζέλσον Φερνάντες και Αλέξις ΜακΆλιστερ από Τότεναμ και Μπράιτον αντίστοιχα δεσπόζουν. Ο Φερνάντες δείχνει εξαιρετικός σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Γρήγορος και αποτελεσματικός. Η τεχνική του ΜακΆλιστερ από την άλλη κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Υπάρχει και ο Φιλ Φόντεν της Σίτι που όμως υπάρχει το ερωτηματικό γιατί ο Γκουαρντιόλα δεν τον χρησιμοποιεί πιο πολύ. Πρόκειται για πολλά υποσχόμενους παίκτες όμως μένει να φανεί εάν ο Φότεν θα αφήσει την σφραγίδα του στο Ετιχάντ.

Εξτρέμ
Ο Ρέις Νέλσον της Άρσεναλ είναι ιδανικός υποψήφιος για επόμενο αστέρι. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα προσόντα του είναι για να παίζει βασικός. Το ζευγάρι των Κέρτις Τζόουνς και Χάρβεϊ Έλιοτ της Λίβερπουλ επίσης είναι καλό δίδυμο.

Επιθετικοί
Δύο από τους πέντε τοπ επιθετικούς από πλευράς προοπτικής τους έχει η Άρσεναλ. Μία Άρσεναλ που το καλοκαίρι ίσως να θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό ποσό από τον Ομπαμεγιάνγκ προτού η τιμή του αρχίσει να πέφτει. Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι και ο Έντι Ν’Κέτια. Εντυπωσιακοί και οι δύο ως προς κάθε τομέα του παιχνιδιού τους και με πολύ καλές επιδόσεις. Από την άλλη τα στοιχεία δείχνουν πως ο Τρόι Πάροτ μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός διάδοχος του Χάρι Κέιν. Ο νεαρός Ιρλανδός είναι πολύ καλός στα τελειώματα και τις κεφαλιές και επίσης σε εξαιρετικό πνευματικό επίπεδο αλλά και σε φυσική κατάσταση.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League  με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X