Ετσι θα κάνεις το καλύτερο ξεκίνημα στο FIFA 2020!

Ετσι θα κάνεις το καλύτερο ξεκίνημα στο FIFA 2020!

Το λανσάρισμα της τελευταίας εγκατάστασης του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού παιχνιδιού στον κόσμο είναι εδώ, εξοπλισμένο με νέα χαρακτηριστικά όπως το VOLTA Football, αλλά αυτό που ανησυχεί τους περισσότερους παίκτες είναι η σύνθεση της Ultimate Team.

Πού μπορείτε να βρείτε παίκτες που θα είναι ανταγωνιστικοί χωρίς σοβαρά λάθη; Ψάχνουμε τα στατιστικά για να βρούμε τους ιδανικούς. Αρχικά, θα δούμε πώς κατανέμονται οι χρυσοί παίκτες στα διάφορα πρωταθλήματα του FIFA 20. Η χημεία είναι το κλειδί της Ultimate Team και ο πιο εύκολος τρόπος για να επιτύχεις τη μέγιστη βαθμολογία είναι να φτιάξεις μια ομάδα από το ίδιο πρωτάθλημα – δεν θα μπορέσεις να προσκολλήσεις ένα αστέρι MLS στην ομάδα σου που είναι γεμάτη από Serie A και περιμένεις να σου βγει… Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Premier League δείχνει τον δρόμο με 348 χρυσούς παίκτες, οι οποίοι είναι σχεδόν διπλάσιοι από αυτούς που υπάρχουν στη Ligue 1. Η La Liga μπορεί να βρεθεί πίσω από την κορυφαία διοργάνωση της Αγγλίας όταν πρόκειται για το συνολικό αριθμό των χρυσών παικτών, αλλά μπορεί να καυχηθεί για τους μισούς παίκτες με 90+ στην αξιολόγηση.

Αν τολμάμε να ονειρευτούμε για μια στιγμή και να φανταστούμε την καλύτερη τύχη πακέτου που έχει κανείς, η κορυφαία ομάδα παικτών που μπορεί να συγκεντρωθεί είναι από τη La Liga. Ένας πυρήνας από έξι παίκτες από την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, με τρεις από τη Λίβερπουλ και δύο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το σύστημα 3-4-2-1 στο οποίο εμπίπτουν δεν είναι συνήθως ένα από τα πιο δημοφιλή, αλλά αυτό ταιριάζει στην ιδανική ομάδα! Σε περίπτωση που δεν φαντάζεστε μια ομάδα που εξαρτάται από τους «μεγάλους δύο» της Ισπανίας, έχουμε ορίσει τον κορυφαίο παίκτη σε κάθε σημαντική θέση σε κάθε πρωτάθλημα της Ευρώπης «Big 5», έτσι μπορείτε να αρχίσετε να ονειρεύεστε για το δικό σας «World XI».

Παρά τα πρόσφατα δεινά της Ρεάλ Μαδρίτης, κανένας σύλλογος στο παιχνίδι δεν μπορεί να συγκεντρώσει μια υψηλότερη βαθμολογία από τους καλύτερους 11 παίκτες σε έναν ιδανικό σχηματισμό: το κορυφαίο ταλέντο των Μαδριλένων μπορεί να συνδυαστεί σε ένα 4-3-3 με μια μέση βαθμολογία 87.3. Η Μπαρτσελόνα είναι στη 2η θέση, ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Γιουβέντους κατέχει την τέταρτη θέση. Ακολουθεί η Λίβερπουλ, η Παρί είναι στην έκτη θέση και η Μπάγερν στην έβδομη.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!+21

Σχολιάστε

X