FIFA 2020: Ετσι θα φτιάξεις την Ultimate Team!

FIFA 2020: Ετσι θα φτιάξεις την Ultimate Team!

Το «FIFA 20» κυκλοφόρησε και ήδη αρκετοί έχουν αρχίσει να κυριαρχούν στο παιχνίδι, ωστόσο για να φτιάξεις την Ultimate Team πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι.

Η γνώση για το πότε πρέπει να πουλήσεις ή να αγοράσεις σε μια περίοδο μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά. Εδώ αναλύουμε τους πιο φθηνούς παίκτες σε κάθε πρωτάθλημα, μαζί με μερικές πιθανές ευκαιρίες, ενώ μεταφράζουμε την αξία τους σε πραγματικά χρήματα για να παρουσιάσουμε με σαφήνεια τη διαχείριση του προϋπολογισμού της Ultimate Team. Παρόλο που δεν μπορείτε να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα απευθείας στo μεταγραφικό παζάρι της FIFA, μπορείτε να αγοράσετε πακέτα με coins (τα οποία κερδίζετε στο παιχνίδι) ή FIFA Points (τα οποία μπορείτε να αγοράσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα). Έχουμε υπολογίσει μια συναλλαγματική ισοτιμία χρησιμοποιώντας, όπου το χρυσό πακέτο θα σας κοστίσει είτε 5.000 coins είτε 100  FIFA points.

Η ακριβότερη Ultimate Team που μπορείτε να φτιάξετε στο FIFA 20!

Σε γενικές γραμμές, τα πιο ακριβά αντικείμενα της FIFA 20 είναι εικόνες – κάρτες που αντιπροσωπεύουν θρυλικούς παίκτες από την ιστορία του ποδοσφαίρου – οι οποίοι κάνουν ακόμα και το αστέρι κάλυψης του παιχνιδιού Εντεν Αζάρ να φανεί φτηνός στη σύγκριση. Το φετινό ρόστερ περιλαμβάνει τους Πελέ, Γκούλιτ και μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε μια εξαιρετική ενδεκάδα που θα κόστιζε μόλις κάτω από 4.500 λίρες σε πραγματικά χρήματα!

Χρησιμοποιήσαμε επίσης αυτήν τη μέθοδο για να παρατάξουμε την Ultimate ενδεκάδα για κάθε ένα από τα «μεγάλα πέντε» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η πιο ακριβή ομάδα της Premier League θα κοστίσει £ 500, με τον αμυντικό σούπερ σταρ του Λίβερπουλ Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να κοστίζει μόνο το αντίστοιχο ποσό των £ 80. Ενώ το συνολικό επίπεδο του ποδοσφαίρου στη Ligue 1 είναι πολύ χαμηλότερο, η παρουσία των Μπαπέ, Νεϊμάρ δεν ανεβάζει αρκετά την τιμή.

Ενώ οι καλύτερες ομάδες όλων θα κοστίζουν ένα σημαντικό ποσό, τα καλά νέα είναι ότι κατά μέσο όρο θα είστε σε θέση να συγκεντρώσετε μια αξιοσέβαστη ομάδα για πολύ λιγότερα. Ένας μέσος παίκτης με βαθμολογία 84 κοστίζει μόνο το αντίστοιχο ποσό των £ 2,50, ενώ εκείνα με συνολική βαθμολογία 82 τείνουν να κοστίζουν περίπου 75p.

Ωστόσο, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να κάνετε τους κορυφαίους παίκτες πολύ πιο προσιτούς: απλά περιμένετε. Παρακολουθήσαμε πώς οι τιμές κάθε κάρτας παικτών στις πιο ακριβές μας ομάδες ποικίλλουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του περασμένου έτους και υπήρξε μια σαφής καθοδική τάση σε όλες τις περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, η φθηνότερη ομάδα της Premier League θα κόστιζε λίγο παραπάνω από £ 400 όταν ξεκίνησε το FIFA 19, αλλά μέχρι τον Απρίλιο θα μειωνόταν σε περίπου £ 177 και τον περασμένο μήνα θα ήταν μόλις £ 57.

Προκειμένου να σας βοηθήσουμε στο χτίσιμο μιας λίστας αγορών για την ομάδα εκκίνησης σας, καταρτίσαμε μια ενδεκάδα για κάθε ένα από τα πέντε «μεγάλα» πρωταθλήματα χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, αλλά αυτή τη φορά επιλέγοντας τους πιο ακριβούς παίκτες με βαθμολογία κάτω από 83.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!+21

Σχολιάστε

X