Λιονέλ Μέσι, ο κορυφαίος των κορυφαίων!

Λιονέλ Μέσι, ο κορυφαίος των κορυφαίων!

Λιονέλ Μέσι, ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη! Μέσα σε μια δεκαετία κατάφερε να κάνει όσα κανείς ποδοσφαιριστής δεν ονειρεύτηκε…

«Είμαι συνειδητοποιημένος για την ηλικία μου και κάτι τέτοιες στιγμές πλέον τις εκτιμώ ακόμα περισσότερο, μιας και πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά η ώρα της αποχώρησής μου. Και εάν και νιώθω ότι μου μένουν ακόμα κάποια χρόνια, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω ότι ο καιρός πετάει και φεύγει πολύ γρήγορα» τονίζει ο Λιονέλ Μέσι συγκινημένος λίγο μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Πριν δέκα χρόνια άρχισαν όλα και στο τελείωμα του 2019 με την έκτη Χρυσή Μπάλα να τον… θαμπώνει συνεχίζει να ονειρεύεται. Αλλωστε, ποτέ δεν έπαψε να το κάνει γι αυτό και «Το ποδόσφαιρο έχει μονάχα έναν Θεό»! Ο Λιονέλ Μέσι άφησε πίσω του τον «βράχο» του Άνφιλντ, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν νικητής ή φιναλίστ!

 

Σε ομαδικό επίπεδο o Mέσι είχε να παρουσιάσει την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και σε ατομικό επίπεδο το «Χρυσό Παπούτσι», με τα 36 γκολ στη La Liga. Ηταν αρκετά; Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι στα καλύτερά του αυτή τη στιγμή, έχοντας το πιο πολυδιάστατο παιχνίδι της καριέρας του. Πιο μυαλωμένος, ουσιαστικός, ηγετικός από ποτέ κι ας είναι ελάχιστα πιο αργός στις επιταχύνσεις του. Κάθε φορά που δεν θα κάνει τη διαφορά και η Μπαρτσελόνα θα κολλάει, εκείνος θα το χρεώνεται. Ο Λιονέλ Μέσι όμως κάνει τον πλανήτη να υποκλίνεται γιατί είναι legend, είναι μοναδικός στο είδος του, ο κορυφαίος παίκτης της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας. Mε 614 γκολ με τη Μπάρτσελόνα, αλλά 239 ασίστ, με 70 γκολ με την Αργεντινή και 42 ασίστ, με 52 χατ τρικ στην καριέρα του, με 34 τίτλους με τους Καταλανούς (10 πρωταθλήματα), με 4 Champions League και με 6 Χρυσές Μπάλες, ποιος να συγκριθεί μαζί του… Αυτή η ακόρεστη επιθυμία του για νίκες, τίτλους τον κάνει τον απόλυτο αρχηγό, μπροστάρης στς επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X