Emmy Awards 2019: Τα στατιστικά των βραβείων!

Emmy Awards 2019: Τα στατιστικά των βραβείων!

H λαμπερή εκδήλωση για την 71η απονομή βραβείων Emmy θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες την Κυριακή το βράδυ και υπάρχουν πολλά βρετανικά ονόματα μεταξύ των υποψηφίων.

To Game of Thrones είναι το καυτό φαβορί στην κατηγορία των εξαιρετικών δραματικών σειρών και προσπαθεί να ισοφαρίσει την ρεκόρ των τεσσάρων βραβείων Emmy. Whilst Mad Men και The West Wing κέρδισαν διαδοχικά βραβεία για τις τέσσερις πρώτες σεζόν.

Υπάρχει συμμετρία στην κατηγορία “Outstanding Comedy”, με την Veep να κυνηγά το βραβείο για την τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Αυτό δεν συμβαδίζει με τα πρότυπα του «Modern Family», που κέρδισε πέντε βραβεία στη σειρά από την πρώτη της σεζόν.

Η ιστορία του «Prichett family» έκτοτε έχασε τη χάρη της, χάνοντας τη φετινή χρονιά για τη δεύτερη σεζόν. Θα ελπίζουν να ανακτήσουν τη… δόξα τον επόμενο χρόνο, καθώς έχει επιβεβαιωθεί ότι η 11η σεζόν θα είναι η τελευταία.

Υποκριτική
Πάνω από το 90% των υποψήφιων πρωταγωνιστών / ηθοποιών στα βραβεία Emmy τα τελευταία 50 χρόνια προέρχονται από Αμερικανούς ηθοποιούς.

Με τέσσερις υποψηφιότητες το 2019, η Μεγάλη Βρετανία έχει 61, μία πίσω από το Ιλινόις, που είναι τρίτη στη λίστα. Οι Καλιφορνέζοι έχουν 138 υποψηφιότητες και όσοι γεννήθηκαν στη Νέα Υόρκη έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα με 259. Η επόμενη καλύτερη χώρα, ο Καναδάς, έλαβε λιγότερες από τις μισές υποψηφιότητες με τη Μεγάλη Βρετανία.

Κάποιοι θα εκπλαγούν να μάθουν ότι δύο από αυτούς τους Βρετανούς ελπιδοφόρους ηθοποιούς, Kit Harrington και Emilia Clarke (και οι 33 φέτος) δεν έχουν άλλη υποψηφιότητα. Οι άνδρες νικητές είναι κατά μέσο όρο 48 ετών και οι γυναίκες 41.

Φέτος, η «Outstanding Comedy» κυριαρχείται από παραστάσεις με ισχυρή γυναικεία παρουσία. Η σειρά «Phoebe Waller-Bridge» έχει αναγνωριστεί στην καλύτερη κατηγορία κωμωδίας.

Pay TV και streaming
Η άνοδος της συνδρομητικής τηλεόρασης και πιο πρόσφατα των υπηρεσιών ροής είναι εμφανής στις υποψηφιότητες των βραβείων Emmy του 2019. Μέχρι το 1992, όλοι οι υποψήφιοι για την καλύτερη δραματική σειρά και την καλύτερη κωμωδία ήταν από μη συνδρομητικές υπηρεσίες, αλλά μέχρι το 2009, περισσότερες από τις μισές από τις εκπομπές ήταν από συνδρομητικές υπηρεσίες.

Ο πρώτος υποψήφιος για μια σειρά από μια πλατφόρμα ήταν το «House of Cards» (Netflix) το 2013 και έξι χρόνια από τότε έχουν υπάρξει άλλες 27 υποψηφιότητες.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Βραβεία Έμμυ 2019 με αμέτρητα ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X