Euroleague Final Four 2019: Τα ρεκόρ

Euroleague Final Four 2019: Τα ρεκόρ

Όλα έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού και οι Ιβηρες φιλοξενούν τους τέσσερις μονομάχους! Η bwin News σας βάζει στο κλίμα του F4 της Euroleague!

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπά στην Ισπανία! Από τις 17 έως τις 19 Μαΐου τέσσερις μονομάχοι θα τα κονταροχτυπηθούν για το… ιερό δισκοπότηρο της Euroleague! Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε και Εφές Αναντόλου στο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία τους. Αλλωστε, είναι η πρώτη φορά, όπου δυο τούρκικες ομάδες θα βρεθούν μαζί στη διοργάνωση. Η bwin News σας βάζει σε ρυθμούς Final Four και με ένα απίθανο infographic σας παρουσιάζει ρεκόρ και μεγάλες προσωπικότητες του Μπάσκετ! Η Βασίλισσα της Ευρώπης κατέκτησε πέρσι στο Βελιγράδι την 10η κούπα στην ιστορία της και φυσικά είναι η κυρίαρχος της διοργάνωσης!

Πολυνίκης κόουτς; Μα φυσικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με εννέα τίτλους, έχοντας πέντε κούπες με τον Παναθηναϊκό, μια με Παρτιζάν, Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε! Ο Ντίνο Μενεγκίν με 7 κατακτήσεις έχει πετύχει κάτι απίθανο, μοναδικό! Παράλληλα, η Ελλάδα είναι στο top 3 των χωρών με κατακτήσεις τροπαίων, αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός της έχουν χαρίσει εννέα τρόπαια! Ποιες είναι όμως οι δυο πρώτες χώρες; Ισπανία και Ιταλία!

Μπορεί ο Νίκος Γκάλης να μην έχει το απλησίαστο ρεκόρ του Ντίνο Μενεγκίν, αλλά είναι ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους σε ένα Final 4! Αρωμα ελληνικό και στις ασίστ, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ στα ριμπάουντ ο Ρόι Τάρπλεϊ φρόντισε με τα 30 «σκουπίδια» να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα!

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X