Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Dream Team» ετοιμάζεται! (Poll)

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Dream Team» ετοιμάζεται! (Poll)

Βινίσιους, Μπέλιγχαμ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Ροντρίγκο, Έντρικ και το καλοκαίρι… Μπαπέ και Ντέιβις. Η Ρεάλ Μαδρίτης προέβη σε μια τρομακτική συλλογή ταλέντων κατά τη διάρκεια των πρόσφατων μεταγραφικών παζαριών. Και η διαδικασία φαίνεται ότι θα συνεχιστεί αυτό το καλοκαίρι: Ο Μπαπέ είπε στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν όταν λήξει το συμβόλαιό του και ψάχνει σπίτι στη Μαδρίτη, ενώ ο Καναδός αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη «Βασίλισσα».

Αξέραστο live στοίχημα στη LaLiga!

Από τη μαγική τριπλέτα «BBC» των Καρίμ Μπενζεμά, Γκάρεθ Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια ομάδα γεμάτη από τα πιο λαμπρά νεαρά αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Είναι μια διαδικασία που ξεκίνησε με την αποχώρηση του Ρονάλντο στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2018, η οποία έπεισε τα στελέχη της Ρεάλ για μια αλλαγή προσέγγισης στη μεταγραφική αγορά. Τι έκανε όμως η «Βασίλισσα» της Ευρώπης την τελευταία τριετία;

Πλάνο τριετίας βασισμένο στην… εκτόξευση

Το καλοκαίρι του 2021 η Ρεάλ έστρεψε την προσοχή της στον Μπαπέ, αν και τον Ιούλιο ρώτησε για τον Ερλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ. Ο γερμανικός σύλλογος απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι ο Νορβηγός επιθετικός δεν θα έφευγε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η «Βασίλισσα» έκανε δύο προσφορές για τον Γάλλο σταρ έως και 170 εκατ. ευρώ , προτού μεταφέρει στην Παρί ότι ήταν έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έλαβε καμία απάντηση σε καμία από τις δυο προσφορές, με τους Παριζιάνους να τονίζουν πως δεν υπήρξε ποτέ κάτι επίσημο.

Όταν αυτό το πλάνο απέτυχε, η Ρεάλ σε  μια αιφνιδιαστική κίνηση απέκτησε τον 18χρονο Καμαβινγκά έναντι 31 εκατ. ευρώ. Είχε προηγηθεί μια πανέξυπνη κίνηση με την έλευση του Αλάμπα από την Μπάγερν. Άλλωστε, για τη μεταγραφή του Αυστριακού δεν δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια, μιας και αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Ενισχυμένες Αποδόσεις στη LaLiga!

Οι αποχωρήσεις του Ραφαέλ Βαράν και του Μάρτιν Όντεγκαρντ έδωσαν οικονομική ανάσα στους «Μερένχες» δεδομένης της δαπανηρής και εκτεταμένης ανακαίνισης του «Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι ήταν… αδίστακτοι αποχαιρετώντας έναν άλλο θρύλο του συλλόγου, τον Σέρχιο Ράμος. Μάλιστα, απέσυραν την προσφορά στον 35χρονο αρχηγό τους, καθώς θεώρησαν ότι άργησε να απαντήσει. Άλλωστε, ο Πέρεθ βάζει πάντα τον σύλλογο πάνω απ’ όλα και δε στέκεται σε πρόσωπα.

Το καλοκαίρι του 2022 υπήρξε ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια για τον Μπαπέ. Αυτή τη φορά, ο παίκτης αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την  Παρί. Η Ρεάλ αντέδρασε άμεσα, έριξε βάρος στον Ορελιάν Τσουαμενί και με 100 εκατ. (80 εκατ.+20 εκατ. ευρώ) τον έκανε δικό της από τη Μονακό.

Στα 22 του, ο Γάλλος ήταν ακόμα ένας νεαρός παίκτης με μεγάλες δυνατότητες. Μαλιστα, ο ίδιος απέρριψε πιο προσοδοφόρες οικονομικά προσφορές από αλλού λόγω της επιθυμίας του να παίξει στον μαδριλένικο σύλλογο. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, εν τω μεταξύ, ήταν μια άλλη μεγάλη ευκαιρία ευκαιρία. Το συμβόλαιο του Γερμανού με την Τσέλσι έληξε και ο έμπειρος στόπερ έφτασε στην Ισπανία χωρίς η Ρεάλ να πληρώσει κάποιο αντίτιμο.

Η «Βασίλισσα» εξασφάλισε περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ για τον 30χρονο Κασεμίρο και τον θρύλο της ομάδας, Μαρσέλο που έφυγε με ελεύθερη μεταγραφή. Υπήρξαν και… αστοχίες, όπως η αποχώρηση χωρίς έσοδα από τους Ισκο, Γιόβιτς και Μπέιλ, παίκτες για τους οποίους οι «Μερένγχες» είχαν δαπανήσει πολλά εκατομμύρια. Ωστόσο, από τα παραπάνω κανείς δεν μπορεί να πει πως η Ρεάλ βγήκε… χαμένη.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν το μεγάλο deal της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2023 με ένα ποσό που άγγιξε τα 134 εκατ. ευρώ. Ο 19χρονος Άγγλος διεθνής ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με τον Τσουαμένι ένα χρόνο νωρίτερα, επιλέγοντας το «Μπερναμπέου», όταν θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα παίζοντας σε ομάδα της Premier League.

Η Ρεάλ έδειξε ότι δεν είχε ξεχάσει ούτε άλλα νεαρά ταλέντα, καθώς υπέγραψε τον ανερχόμενο Τούρκο σταρ Άρντα Γκιουλέρ,τον απόφοιτο της ακαδημίας Φραν Γκαρθία μετά από τρεις σεζόν στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Μπραχίμ Ντίας επέστρεψε επίσης από τρεις σεζόν ως δανεικός στη Μίλαν. Η Ρεάλ παρουσιάστηκε χωρίς τον τεράστιο Καρίμ Μπενζεμά, τον παίκτη που έκανε απίθανη καριέρα με τη «Βασίλισσα». Παρελθόν και ο Εντεν Αζάρ, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στα 32 του χρόνια. Η Ρεάλ το 2022 έκλεισε ένα τεράστιο ταλέντο από τη Βραζιλία, τον Έντρικ, ο οποίος το 2024 θα βρεθεί μαζί με τους συμπατριώτες του Βινίσιους και Ροντρίγκο.

Build A Bet* στους αγώνες της LaLiga!

Σε λίγους μήνες το καλοκαίρι θα είναι… καυτό για τη Ρεάλ, αφού το «Μπερναμπέου» θα γίνει πόλος έλξης για τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Γάλλος σταρ, Κιλιάν Μπαπέ θα κάνει την ομάδα πιο εκρηκτική, θα της δώσει λάμψη στην επίθεση και θα… τρομάξει τις αντίπαλες άμυνες. Κι αν ο Μπαπέ είναι εκρηκτικός, ο Ντέιβις είναι… πυραυλοκίνητος. Ο Καναδός θα προσθέσει σούπερ ταχύτητα, θα κάνει τις πλευρές ακόμα πιο επικίνδυνες και ουσιαστικά θα βάλει το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της νέας Dream Team.

Η ενδεκάδα της… Dream Team: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ντέιβις, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Μπέλινγχαμ, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μπαπέ

Κάθε γκολ της LaLiga παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση*!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X